domingo, 6 de mayo de 2007

ESTEM AL MIG DE UN EMBOLIC... I GROS

Puigcercós diu que el PSC ha de deixar el PSOE
En una entrevista, explica que el PSOE té una temptació permanent d'intentar utilitzar el PSC
En una entrevista publicada al diari Avui el conseller de Governació Joan Puigcercós ha valorat positivament les últimes declaracions de Pasqual Maragall, tot i que considera que les ha fetes massa tard i que el que toca ara és defensar el text que ha quedat aprovat. D'una altra banda, també ha dit que el PSC s'havia de fer adult definitivament i emancipar-se del PSOE i que el PSOE té una temptació permanent d'utilitzar el PSC com un instrument més per als seus criteris partidistes.
A l'entrevista Puigcercós no ha descartat un possible pacte d'ERC amb CiU per al govern de Barcelona ni que ERC tornés a fer president Zapatero. Això sí, ha dit que perquè hi hagués ministres d'ERC al govern espanyol caldria un escenari que ara no hi és: que Catalunya tingués concert econòmic, seleccions esportives nacionals i no hagués de patir per les invasions de competències.

1 comentario:

  1. Tio........ tiu (amb català pagesot), tiet (catala nostre), oncle (català suat)...... veig que continues amb el blog Així m'agrada jo en tinc un de nou que està tenint molt exit www.mygreydancingshoes.blogspot.com pasat-hi....


    MOlts Records!!!! ;)

    ResponderEliminar